Obțineți TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile de peste 300 Lei

Categorii

Termeni si conditii%100 PRODUSE ORIGINALECum comand?Modalitati de plataLivrareaReturnarea produselor

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. NUIORGANICS.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita mai jos:

1.)  DEFINITII SI TERMENI

NUIORGANICS.ro – este denumirea comerciala pentru CRISARGA S.R.L persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul in ORADEA (doar sediu social, la aceasta adresa nu exista un magazine fizic), avand numar de ordine in Registrul Comertului J05/563/2015 si cod unic de inregistrare fiscala 34352087 denumita in continuare Vanzator.

Client – persoana fizica/ juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre NUIORGANICS.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre NUIORGANICS.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  site-ul www.NUIORGANICS.ro care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea din site-ul www.NUIORGANICS.ro formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientuluitransmiterea comenzii si care contine informatii despre client si istoricul cumparaturilor clientului in site. Din panoul control al contului clientul isi poate vizualiza comenzile recente, poate sa-si administreze adresele de livrare si facturare si să-si editeze parola si detaliile contului.

Site – domeniul http://www.NUIORGANICS.ro

Comanda – reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si client prin care clientul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si de pe Site.

Bunuri– orice produs mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre vanzator, clientului ca urmare a contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si client, fara prezenta fizica a acestora.

Continut
•    informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
•    continutul oricarui e-mail trimis clientilor de catre canzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
•    informatii legate de bunurile si/sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada;
•    date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Recenzie/ Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs, redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator. Modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client vis-a-vis de un produs.

Newsletter – mijloc de informare electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun de catre www.NUIORGANICS.ro , clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

2.) DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre client, dupa efectuarea comenzii, ce are rol de informare. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comanda. Daca vanzatorul modifica cantitatea de bunuri din comanda  va anunta de indata clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie si va returna suma achitata daca aceasta s-a efectual plata cu cardul.

2.4. Contractul se considera incheiat intre vanzator si client cand clientul a primit de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS, notificarea de expediere a comenzii.

3.)  POLITICA DE VANZARI ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client.
Pentru motive justificate NUIORGANICS.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel NUIORGANICS.ro . In oricare dintre aceste cazuri clientul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii al NUIORGANICS.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate mai sus.

3.2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din site sau la numarul de telefon 0786565335. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. NUIORGANICS.ro poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care NUIORGANICS.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Toate tarifele aferente bunurilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A de 20%.

3.5. In cazul platilor online vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

3.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor disponibile pe site (imagini statice /dinamice / prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.7. Campania de newsletter nu se suprapune cu campaniile standard.

4.) DREPTUL LA PROPRIETATEA INTELECTUALA

4.1. Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a NUIORGANICS.ro , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

4.2. Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de NUIORGANICS.ro , includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al NUIORGANICS.ro asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al echipei NUIORGANICS.ro .

4.3. Orice fel de continut la care clientul are acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre NUIORGANICS.ro si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea NUIORGANICS.ro cu referire la acel continut.
4.4. Clientul poate copia, transfera sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile acestui document.

4.5. In cazul in care NUIORGANICS.ro da clientului dreptul de a utiliza un anumit continut, la care clientul are acces in urma unui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea NUIORGANICS.ro pentru respectivul clientului sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

4.6. Niciun continut transmis catre client, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea NUIORGANICS.ro si/sau al angajatului/prepusului NUIORGANICS.ro care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4.7. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau a unui acord de utilizare.

5.) CONFIDENTIALITATE

5.1. NUIORGANICS.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.

5.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de client cu privire la comanda sau contract fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.

5.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata folosi liber, in interes propriu, aceste informatii, pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului.  NUIORGANICS.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

5.4. Prin inscrierea in baza de date a NUIORGANICS.ro , clientul/clientul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre parteneri ai NUIORGANICS.ro (furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului contractului incheiat intre client si vanzator), precum si de agentiile statului atunci cand legislatia prevede acest lucru.

5.5. NUIORGANICS.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre NUIORGANICS.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

5.6. Furnizarea datelor personale catre NUIORGANICS.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit si in orice moment stergerea datelor cu caracter personal din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa sales@NUIORGANICS.ro, sau prin posta la adresa: Localitatea ORADEA Judetul Bihor.

5.7. NUIORGANICS.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

5.8. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul sunt transmise pe cale electronica, NUIORGANICS.ro nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, NUIORGANICS.ro va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve infractiunea comisa de tertele persoane

5.9. Informatiile furnizate catre NUIORGANICS.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului NUIORGANICS.RO , abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. NUIORGANICS.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

5.10. NUIORGANICS.ro certifica faptul ca va respecta Legea nr. 677/2001 (actualizata) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legiea nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara:

5.10.1. clientul are dreptul de a cere NUIORGANICS.ro sa confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;
5.10.2. clientul are dreptul de a cere rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea, in mod gratuit, acelor date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001(actualizata);
5.10.3. clientul are dreptul de a cere NUIORGANICS.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor cu caracter personal;
5.10.4. clientul are dreptul de a cere NUIORGANICS.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
5.10.5. Orice astfel de cerere se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa sales@NUIORGANICS.ro sau prin posta, la adresa:Localitatea ORADEA, Judetul Bihor.

6.) PUBLICITATEA

6.1. Newsletterele NUIORGANICS.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de NUIORGANICS.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

6.2. In momentul in care, clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

6.3. Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre vanzator in orice moment:
– prin contactarea in scris catre echipa NUIORGANICS.ro
– prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la vanzator.

6.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

6.5. Campania de newsletter nu se suprapune cu campaniile standard.

7.) CARACTERISTICILE PRODUSELOR

7.1. NUIORGANICS.ro se straduie ca informatiile referitoare la produsele oferite in acest site sa fie cat mai corecte si conforme cu realitatea, totusi posibilitatea aparitiei unor erori nu poate fi in totalitate exclusa. In cazul aparitiei erorilor se va incerca eliminarea acestora cat mai curand posibil.

7.2.Culorile produselor prezentate pot aparea diferit pe monitorul clientului (datorita tipului sau configurarii acestuia). NUIORGANICS.ro se straduie sa prezinte clientilor fiecare produs cat mai exact, totusi nu poate fi tinut raspunzator pentru eventualele diferente intre culoarea reala a produsului si cea afisata pe monitorul clientului.

7.3. Marimile si masuratorile prezentate sunt aproximate datorita particularitatilor fiecarui model de produs. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam nu ezitati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau chiar prin sistemul de chat pus la dispozitie pe site.

8.) COMANDA

8.1. Clientul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand sa finalizeze somanda prin efectuarea platii prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului.

8.2. Prin finalizarea comenzii, clientul si da acordul ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

8.3. Prin finalizarea comenzii, clientul isi da acordul ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea clientului.

8.4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre client, in urma unei notificari prealabile adresate clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului clientului a tranzactiei in cazul platii online;
• invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de NUIORGANICS.ro in cazul platii online;
• datele furnizate de catre clientului, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
• clientul se afla in listele negre de clienti neseriosi;

8.5. Potrivit OUG nr 34/2014 clientul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Perioada de returnare a unui bun expiră in termen de 14 zile de la ziua in care clientul intră in posesia fizică a produsului.

8.6. In cazul in care clientul decide sa se retraga din contract, acesta va putea contacta pentru retur echipa NUIORGANICS.ro la adresa http://www.NUIORGANICS.ro /contact sau la numarul de telefon 0786565335.

8.7. In cazul in care clientul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii de catre client asupra deciziei sale de retragere din contract.
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru comenzile achitate cu ramburs -> prin virament bancar in contul mentionat de client in formularul de retur;

8.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute.

9.) FACTURAREA – LIVRAREA – PLATA – RETURUL

9.1. Preturile bunurilor care sunt afisate in cadrul site-ului www.NUIORGANICS.ro includ T.V.A de 20%. conform legislatiei in vigoare.

9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre client o factura pentru bunurile livrate, obligatia clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Chitanta va fi inmanata de catre curier in momentul livrarii si va fi semnata de catre client.

9.3. Vanzatorul va transmite clientului factura aferenta comenzii pentru bunurile vandute de NUIORGANICS.ro prin posta electronica la adresa de e-mail mentionata de client in contul sau, prin adaugarea facturii in contul clientului si/sau direct in pachetul bunului livrat prin curier.

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, clientului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul propriu si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

9.5. Prin trimiterea comenzii, clientul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre NUIORGANICS.ro in contul sau prin intermediul serviciului de curierat.

9.6. Campania de newsletter nu se suprapune cu campaniile standard.

9.6. LIVRAREA BUNURILOR COMANDATE

9.6.1 Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre client conform optiunii clientului referitor la adresa.

9.6.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

9.6.3. Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

9.7. PLATA

9.7.1. Costurile de livrare sunt:
– GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 299 lei
– 15.9 lei pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 299 lei.

9.7.2. Livrarea se face prin curierat rapid Fan Courier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania si pentru orice greutate.

9.7.3. Curierul va anunta clientul printr-un mesaj sms in ziua livrarii. Acest mesaj va contine intervalul orar de livrare, nr. AWB al coletului si numarul de telefon al curierului pe care va rugam sa il contactati in cazul in care nu sunteti la adresa in intrevalul orar anuntat in sms.

9.7.4.In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Se va incerca de doua ori livrarea daca este nevoie, dupa care coletul se va intoarce la noi iar clientul va fi trecut in lista neagra.

9.7.5. Datele cardului de plata ale clientului nu vor fi accesibile NUIORGANICS.ro si nici nu vor fi stocate de catre de NUIORGANICS.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate clientul va fi informat inaintea introducerii datelor.

9.7.6. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este EuroPayment Services prin EuPlătesc.ro ce ofera procesarea on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare – 3DSecure.
EuroPayment Services s.r.l. cu sediul Str. Mizil 2C, Bl. Socum, etaj 1, Sector 3, București, 032265, Romania, inregistrata la Registrul Comerțului cu nr.J40/9950/2006, CUI : RO18773866, procesator de date cu caracter personal: 5804/2007, Conturile IBAN: RO41 RNCB 0089 0957 6044 0001 (lei) deschis la BCR – Ag. Theodor Plallady, București, Romania.
EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plătilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde In lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, Impreună cu sistemul “Verified by Visa” de la VISA şi “MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlatesc.ro nu va avea nici o obligatie (nici fata de utilizatorul final nici fata de NUIORGANICS.ro) de a suporta vreuna din cheltuielile legate de denuntarea unilaterala a contractului de catre utilizatorul final si nu va raspunde in nici un fel fata de acesta.

9.7.7. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii tranzactiilor, la inregistrarea comenzii, clientului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente contului.

9.7.8. Pentru motive de securitate a tranzactiilor clientul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate.

9.8. RETURUL

9.8.1. Clientul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

9.8.2. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun expiră in termen de 14 zile de la ziua in care clientul intră in posesia fizică a produsului.

9.8.3. Inainte de returnarea produsului, clientul este obligatoriu sa anuntate vanzatorul despre intentia de a returna un produs/mai multe produse, prin una din modalitatile de mai jos :

• telefonic la 0786565335 sau
• e-mail la sales@NUIORGANICS.ro

•prin completarea formularului de retur ce se gaseste in partea de jos a site-ului in sectiunea Servicii Clienti, denumita “Retur”.

9.8.4. In cazul in care clientul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

9.8.5. NU se accepta cu retur produsele care prezinta urme de purtare, spalare, miros de parfum sau orice alta urma care a deteriorat starea de nou a produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

9.8.6. Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura si formularul de retur completat online.

9.8.7. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii de catre client asupra deciziei sale de retragere din contract.
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru comenzile achitate cu ramburs -> prin virament bancar in contul mentionat de client;

9.8.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute .

10.) RASPUNDEREA VANZATORULUI/CLIENTULUI

10.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre vanzator a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

10.2. Prin crearea si utilizarea contului, clientul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor pentru propriul cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului.

10.3. Prin crearea contului si plasarea comenzilor, clientul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii comenzii.

10.4. Ulterior crearii contului utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor site-ului.

10.5. Termenii si Conditiile site-ului pot fi modificati oricand de catre NUIORGANICS.ro , acestia trebuind sa fie respectati de catre clienti de la data afisarii in site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

11.) RECENZIILE/REVIEW-URILE CLIENTILOR PE SITE

11.1. Utilizatorii care acceseaza site-ul pot scrie recenzii la adresa produselor achizitionate, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. NUIORGANICS.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, reclame altor companii/produse, texte reprezentand email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

11.2. Clientul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii unei alte persoane.

12.) CALITATEA SERVICIILOR DE HOSTING, ERORI DE FUNCTIONARE

12.1. Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. NUIORGANICS.ro nu va putea fi facuta responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate.

12.2. NUIORGANICS.ro nu va putea fi facuta responsabil pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

12.3. NUIORGANICS.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul NUIORGANICS.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

13.) ABONAREA SI DEZABONAREA LA NEWSLETTER

13.1. Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuita si voluntara.

13.2.  Abonare la newsletter implica acceptarea prezentului document.

13.3. Clientul se poate dezabona oricand urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

13.4. Abonatii newsletter-ului pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, in conditiile in care nu au modificat in nici un fel continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol.

13.5. NUIORGANICS.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are motive sa creada ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

14.) FORTA MAJORA

14.1. NUIORGANICS.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarile produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de NUIORGANICS.ro. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

14.2. Daca in termen de 14 (paisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15.) LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre NUIORGANICS.ro si clienti/ clienti se vor rezolva pe cale amiabila iar daca aceasta cale nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


%100 PRODUSE ORIGINALE

Toate produsele sunt noi, originale 100%, cu eticheta originala.

Fiecare produs este verificat manual de catre echipa noastra pentru a ne asigura de controlul calitatii.

Aveti dreptul conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 427, in data de 11 iunie 2014 la returul produselor in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Veti primi contravaloarea facturii in contul bancar personal pe care ni-l comunicati. Pentru retur va rugam sa ne contactati prin e-mail.


Cum comand?

Folosind meniul din bara de sus puteti naviga printre categoriile de produse :

 • Bebe 0-24 luni
 • Copii 2-10 ani 
 1. Alegeti categoria si subcategoria dorita. Dupa ce ati ales categoria dorita veti avea posibilitatea  de a filtra produselor cu ajutorul filtrelor din partea stanga a ecranului, conform anumitor criterii predefinite. Produsele vor fi listate pe mai multe pagini, dumneavoastra avand posibilitatea sa le sortati dupa cum doriti.
 2. Pentru detalii complete asupra unui produs efectuati click pe imaginea produsului sau pe butonul “QUICK VIEW”. Pagina produsului contine detalii ale produsului, poze ale produsului cu titlu informativ, pretul produsului si butonul de comanda.
 3. Pentru a comanda un produs trebuie sa specificati marimea, culoarea si cantitatea dupa care trebuie sa
 4. apasati butonul “ADAUGA IN COS“. In acel moment produsul v-a fost adaugat in cosul de cumparaturi aflat in coltul din dreapta sus a ecranului (totodata un mesaj va aparea in partea de sus a ecranului care va va anunta ca produsul a fost adaugat in cos) .

Puteti naviga in continuare pentru a adauga alte produse, produsele deja adaugate vor ramane in cos pentru termen de 60 minute sau puteti sa finalizati direct comanda.

Finalizarea comenzii

 1. Pentru a ne trimite comanda, faceti click pe cosul de cumparatui si apoi
 2. click pe butonul “FINALIZARE COMANDA“(buton aflat in dreapta paginii).

Pe pagina cosului de cumparaturi ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa modifici cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele din cos. Daca doresti sa faci modificari cosului de cumparaturi nu uita sa apesi butonul “ACTUALIZARE COS “.

Pentru a mai adauga produse cosului tau, poti reveni pe pagina de produse unde poti continua cumparaturile.

 

Pasi de urmat daca sunteti client nou :

 1. Dupa ce ati adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi, dati click pe butonul “FINALIZARE COMANDA “.
 2. In pagina care se deschide va rugam sa completati detaliile privind livrarea comenzii si modalitatea de plata preferata.
 • Toate casutele care contin asterics (*) sunt obligatorii!
 • Pentru a putea finaliza comanda, trebuie sa fiti de acord cu Termenii si Conditiile noastre iar acest lucru il puteti face daca

        3. bifati casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile“.

 1. Apasati butonul “PLASARE COMANDA“.

 

Pasi de urmat daca aveti deja cont :

 1. Va rugam sa va autentificati cu email-ul si parola. Datele dumneavoastra vor fi incarcate automat si nu va trebui sa le introduceti din nou.
 2. Dupa ce ati adaugat produsele dorite in cosul de cumparaturi dati click pe butonul “FINALIZARE COMANDA“.
 • Toate casutele care contin asterics (*) sunt obligatorii!
 • Daca detaliile de facturare sunt diferite sau doriti livrarea la aceeasi adresa sau doar doriti ca factura sa fie pe firma (persoana juridica) va rugam sa introduceti datele noi. Tinem sa mentionam ca societatea noastra nu este in momentul de fata platitor de TVA, in consecinta nu va putem facture cu TVA.
 • Pentru a putea finaliza comanda, trebuie sa fiti de acord cu Termenii si Conditiile noastre iar acest lucru il puteti face daca

3. Bifati casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile“.

4. Pentru a finaliza comanda trebuie doar sa apasati butonul ” PLASARE COMANDA“.

Dupa plasarea comenzii vi se va deschide o pagina care va informeaza numarul comenzii, data, totalul care il aveti de plata, modalitatea de plata si toate detaliile asupra comenzii.

Daca doriti plata prin transfer bancar va rugam sa urmati indicatiile de pe ecran. Odata ajunsa plata in contul nostru se va trimite coletul catre dumneavoastra.

Mai multe informatii cu privire la modalitatile de plata puteti afla apeland numarul de telefon: 0786565335.

Va multumim ca ne-ati ales!


Modalitati de plata

Pentru comoditatea dumneavoatra puteti achita comanda online prin:

 • plata securizata cu cardul,
 • ramburs: plata se efectueaza in numerar catre curier la receptionarea produselor
 • direct in contul nostru prin serviciul home banking oferit de banca dumneavoastra sau direct la banca.

Puteti alege metoda de plata preferata in formularul de comanda inainte de a da click pe butonul “PLASARE COMANDA”. Pentru platile cu cardul vom trimite comanda de indata ce vom avea confirmarea bancii ca plata a fost efectuata cu succes.

Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut!: pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata ramburs in numerar

Plata se va efectua in numerar in momentul primirii coletului comandat. Plata se va efectua in numerar/cash curierului care va livreaza coletul iar acesta va va inmana chitanta cu contravaloarea sumei achitate si coletul comandat de dumneavoastra.

Plata directa in contul bancar NUIORGANICS.ro

Daca optati pentru plata prin online banking / home banking direct din contul dumneavoastra in contul nostru va rugam sa scrieti in sectiunea mentiuni numarul comenzii si al facturii pe care le primiti prin e-mail dupa ce ati plasat comanda. Plata se va face in contul nostru:

 • S.C. CRISARGA S.R.L
 • Cod unic de inregistrare (CUI): 34352087
 • Nr. Reg. Com: J05/563/2015
 • deschis la CEC
 • sucursala: Oradea
 • cod IBAN (RON): RO04CECEC001946326981611.

In momentul in care banca va receptiona plata noi va vom expedia prin curier coletul cu produsele achizitionate.

 Cum pot sa folosesc un cupon/voucher promotional castigat?

Daca aveti un cupon valoric inregistrat pe adresa dumneavoastra de e-mail, trebuie doar sa urmati procedura normala de comanda, folosind aceeasi adresa de e-mail, introduceti codul cuponului in casuta speciala pentru acesta inainte de a da click pe butonul “PLASARE COMANDA”, iar valoarea cuponului va fi scazuta automat din totalul comenzii dumneavoastra. Daca in urma decontarii valorii voucher-ului exista o diferenta pozitiva, aceasta va fi achitata ramburs de catre dumneavoastra la receptionarea coletului. Codurile/voucherele nu se cumuleaza. Se poate folosi un singur voucher per comanda.


Livrarea

CINE IMI ADUCE COMANDA?

Livrarea se efectuaza prin curierul rapid Fan Courier, in toate localitatile din Romania. Pentru a  avea grija de produsele comandate de dumneavoastra si pentru a le transporta in bune conditii, acestea vor fi impachetate cu grija si expediate in cutii de carton.

CAND PRIMESC COMANDA?

 • Comenzile primite pana la ora 16:00 vor fi expediate in aceasi zi (exceptie facand Sambata si Duminica) si vor ajunge la dumneavoastra in urmatoarea zi lucratoare.
 • Comenzile primite dupa ora 16:00 vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in circa 48 de ore lucratoare. Asta inseamna ca daca dumneavoastra ne transmiteti comanda in intervalul orar 16:00-00:00 socotiti 48 ore pentru livrare.

Termenul poate fi prelungit pana la doua zile lucratoare in functie de zona geografica in care locuiti, volumul de lucru al firmelor de curierat partenere cat si de sarbatorile legale.

UNDE AJUNGE COMANDA ?

Livrarea se face la adresa completata de catre dumneavoastra in formularul de comanda. Intrucat livrarile se efectuaza intre orele 08:00-17:00, va rugam sa precizati in formularul de comanda o adresa la care livrarea sa poata fi posibila in acest interval orar. Curierul va va trimite un sms la numarul furnizat de catre dumneavostra in care va fi precizat atat intervalul orar in care va va contacta cat si numarul sau de telefon la care il puteti anunta cand sunteti la adresa.

CARE SUNT COSTURILE DE TRANSPORT?

Costul transportului este de 15,90 lei pentru orice localitate din Romania, indiferent de greutatea coletului. Daca valoarea produselor comandate de dumneavostra depaseste suma de 199 lei, transportul este GRATUIT. In cursul campaniilor promotionale acest prag poate fi modificat.


Returnarea produselor

IN CAT TIMP POT RETURNA PRODUSELE ?

Puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut in OUG nr. 34/2014. Nu trebuie sa specificati motivul returnarii, desi am fi recunoscatori pentru informatie – o vom folosi pentru a imbunatatii calitatea serviciilor. Nu uitati sa atasati factura cand ne trimiteti coletul.

CINE PLATESTE RETURUL SI CARE ESTE COSTUL UNUI RETUR ?

In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, costul returului fiind taxa perceputa de firma de curierat pe care o alegeti pentru a ne returna produsele. Costul aferent returului va fi suportat de catre dumneavoastra. In acest sens, va rugam sa trimiteti produsele prin intermediul unei firme de curierat la adresa: Localitatea ORADEA, Judetul Bihor, Romania.
Daca nu doriti schimbarea produsului(lor) returnat(e) cu alt(e) produs(e) ci doriti banii inapoi, veti primi suma platita pentru produsele returnate in contul bancar pe care ni-l furnizati. Mentionam ca taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre dumneavoastra nu vor fi restituite, acestea fiind deja transferate firmei de curierat care a efectuat livrarea.

CARE ESTE PROCEDURA DE RETUR A PRODUSELOR ?

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie ca produsul(e) :

 • sa nu fi fost purtat(e)
 • sa nu fie deteriorat(e)
 • sa fie in ambalajul original
 • sa fie insotit(e) de factura primita la livrare
 • sa adaugati in colet formularul de retur.

Primul pas pentru retur este completarea formularului din partea de jos a aceastui document. Dupa completarea formularului va rugam sa expediati coletul catre sediul nostru, nedepasind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data primirii produselor. In maxim 14 zile va vom livra banii in cont daca nu doriti schimbarea produsului returnat cu un alt produs de aceasi valoare sau de o valoare mai mare. In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, purtare, spalare sau care miros a parfum, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.

LA CE ADRESA TRIMIT PRODUSELE CARE VREAU SA LE RETURNEZ ?

Va rugam sa expediati coletul catre sediul nostru :
Localitatea ORADEA, Judetul Bihor, Romania; nedepasind cele 14 zile calendaristice, calculate de la data primirii produselor.

Atentie!: nu este posibil returul coletului personal, la sediul firmei, acesta trebuie livrat prin curier.

CUM PRIMESC CONTRAVALOAREA PRODUSELOR RETURNATE ?

Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data livrarii coletului catre noi, sau sa optati pentru inlocuirea produsului(lor) returnat(e) cu alt(e) produs(e) de aceasi valoare sau de valoare mai mare, caz in care veti achita diferenta.

Formular Returnare Produse

Nume  ______________________

Email  ______________________

Numar Comanda  ______________________

Numarul de comanda il puteti obtine din email-ul de confirmare al comenzii

Rambursare 

Titular Cont  ______________________

Cont IBAN  ______________________

Va rugam sa completati datele bancare  de mai sus, doar daca optati pentru rambursarea banilor in cont bancar

Cod Produs  ______________________

Daca returnati mai multe produse, va rugam sa specificati fiecare cod despartit de virgula. Codul produsului il gasiti pe factura.

Mesaj  _______________________________________________________________________________________________