Obțineți TRANSPORT GRATUIT la toate comenzile de peste 300 Lei

Categorii

DESPRE NOI

Nui produce haine organice pentru copii.
Pentru noi a fost pur si simplu singura cale. Îmbrăcămintea de producție convențională este atât de dăunătoare pentru mediu și pentru oamenii care o produc. Producția sustenabilă nu a fost întotdeauna cea mai usoara alternativa pentru noi, dar a fost întotdeauna singura. Noi folosim materiale organice pure si curate si creăm modele care se adaptează cat de mult posibil creşterii copiilor. 

MOALE & DELICAT
Lana merinos Nui este moale precum matasea si nu provoacă mâncărimi.Aceasta oferă căldură fără a fi groasă şi nu irita nici măcar pielea sensibilă.

RĂSUCIRE & ÎNTINDERE
Elasticitatea naturală a lânii presupune ideea că aceasta îşi păstrează forma după spălare, an după an. Fibrele de lână pot fi întinse de nenumărate ori şi totuşi ele revin la forma lor iniţială, astfel scăzand şansele ca articolele de îmbrăcăminte să se lărgească sau să îşi piardă forma în timp. Acestea devin de asemenea indredibil de confortabile la purtare, permiţând creşterea şi mişcarea.

TOATE ANOTIMPURILE
Cu milioane de pungi mici de aer, lana merinos este izolatorul perfect. Acesta creează propriul microclimat în jurul corpului, cu calități unice de reglare a temperaturii. Vă ține cald atunci când este frig, și rece atunci când este cald. Sugarii şi copii au o suprafata mai mare ca raport de masă decăt adulţii, deci reglarea termică este pentru ei şi mai importantă. Aceasta face lâna merinos Nui potrivită pentru toată lumea şi perfectă mecanismul fragil de temperatură al nou născuţilor.

USCARE
Lâna merinos respiră şi este capabilă să absoarbă şi să ţină umezeala departe de piele. Ea poate de fapt absoarbe 30% din greutatea sa în apa fără a fi văscoasă sau umedă la atingere. Apoi eliberează umezeala în atmosferă pentru ca cel care o poartă să se simtă încălzit şi uscat. Aceasta asigură ca stratul dintre lâna merinos Nui şi pielea bebeluşului dumneavoastră să rămână uscat şi fără erupţii cutanate. Aceasta este diferită de lâna sintetică, care este caldă dar nu se aeriseşte la fel de uşor. Ea are de asemenea mici solzi care se suprapun şi acoperă fibra de lână. Ei sunt hidrofobi (rezistenţi la apă), precum plăcile unui acoperiş. Acesta permite lânii să respingă cu uşurinţă lichidele vărsate. Atunci când totuşi se udă, rămâne caldă, spre deosebire de bumbac şi sintetice.

FOC
Ignifugă natural, lâna merinos Nui este foarte sigură pentru copii. Atunci când intră în contact cu o flacără, mai întâi lâna merinos se va carboniza pur şi simplu, iar apoi se va stinge singură pur şi simplu. Aceasta este diferită de materialele sintetice precum polipropilena ( fabricată din petrol) care se va topi şi se va lipi de pielea copilului dumneavoastră. Lâna merinos are de asemena protecţie UV, apărând împotriva razelor solare dure.


LÂNA MERINOS VS. LÂNA TRADIŢIONALĂ
Prin „lână tradiţională” ne referim la lâna mai brută şi mai groasă care provoacă mâncărimi, care nu este lâna merinos. Aceasta poate fi lâna din covorul dumneavoastră şi mai mult ca sigur lâna folosită pentru jerseul incomod primit în copilărie de la bunica dumneavoastră ca dar de Crăciun şi care provoacă mâncărimi. Lâna merinos pe de altă parte, este netedă şi fină. Această dă o senzaţie la atingere precum mătasea şi nu provoacă mâncărimi nici măcar pe pielea sensibilă.

LÂNA MERINOS VS. SINTETIC
Atunci când purtaţi fibre sintetice pe bază de petrol precum polipropilena si poliesterul, este ca şi cum aţi purta echivalentul de îmbrăcăminte a unei sticle de plastic. Acestea au o structură mult mai simplă decât lâna merinos şi nu pot absoarbi ori elibera umezeala sau să respire. Atunci când este tricotat în material, acestea sunt limitate la mişcarea umezelii într-un singur sens- pur și simplu, nu pot fi comparate cu elementele de izolare superbe din lâna merinos. Ele reţin de asemenea mirosul şi sunt foarte inflamabile, cu excepţia cazurilor când sunt tratatate cu substanţe chimice ignifuge. Flacără. Bum! Priviţi copilul dumneavoastră.

ÎNGRIJIRE UŞOARĂ
Lâna merinos Nui organică rezistă la murdărire deoarece este rezistentă la apă în mod natural. Are nevoie de mult mai puţină spălare decât bumbacul şi sinteticele şi deseori este suficient să întindeţi îmbrăcămintea din lână merinos afară pentru căteva ore pentru a o reîmprospăta şi reînoi. Atunci când necesită totuşi curăţare, poate fi spălată şi uscată în maşină. Este incredibil de rezistentă, păstrându-şi culoarea şi forma ani de zile. Lâna merinos se uscă rapid, fiind perfectă pentru o familie aflată pe punctul de plecare. Fibra din lâna merinos are un strat protector natural care nu permite absoarberea petelor. De asemenea aceasta adună mai puţin praf fiind anti-statică. 

MIROS REDUS
Lâna merinos nu este mirositoare. Întrucât nucleul fibrei de lână absoarbe apa iar exteriorul hidrofob o respinge, nu există suprafaţă umedă pe care să crească microbi, ceea ce face ca lâna să fie antibacteriană în mod natural. Astfel poate fi purtată zile la rând fără a dezvolta un miros înţepător, aşa cum s-ar putea întâmpla în cazul sinteticelor. Acesta este unul dintre motivele pentru care şosetele din lână sunt atât de populare. Picioarele rămân uscate şi calde şi nu miros. La fel de mult.

TEXTURĂ
Lâna merinos Nui vine într-o gamă largă de texturi, greutăţi şi ţesături. Acesta este animată, flexibilă şi se adaptează uşor. Produsele noastre îşi vor păstra culoarea unică mult timp după ce alte materiale se vor fi estompat deja. Fibra lânei merinos este mai rezistentă şi mai puternică decât alte feluri de lână, şi mai puţin probabilă să se decojească. Iubim felul în care se simte pe piele, structurile de tricotaj amuzante pe care le putem crea şi multitudinea de apariţii pe care lâna merino şi le permite.

NATURAL ŞI ORGANIC
Îmbrăcămintea din lâna merinos Nui foloseşte lână merinos certificată ca organică de către GOTS (Global Organic Textile Standards). Aceasta este complet lipsită de subtanţe chimice dăunătoare găsite în mod normal în lâna de cultură, care pot contribui la dezvoltarea în cazul unor persoane de sensibilităţi sau alergie la lână. Lâna merinos Nui este o resursă naturală care este biodegradabilă, sustenabilă şi o resursă regenerabilă, care recreşte an după an. Este pe departe cea mai bună alegere pentru copilul dumneavoastră şi pentru mediul înconjurător în care el va creşte.